Café De Gouden Leeuw

Een begrip in Winssen en wijde omgeving. Het pand van De Gouden Leeuw, gebouwd in 1912, straalt een en al authenticiteit en gezelligheid uit. In ’68 brandde het pand helaas tot de grond toe af waardoor het weer vanaf de eerste steen opgebouwd moest worden. Gelukkig bloeide het café hierna weer helemaal op. Nu is het een heerlijke gelegenheid om eens gezellig te borrelen. Ook wanneer u dit graag in besloten kring wilt doen. Verder staat het café altijd open voor jong en oud die met elkaar willen biljarten, darten, kaarten of andere activiteiten willen ondernemen. Regelmatig organiseert De Gouden Leeuw themafeesten in het café, zoals het altijd druk bezochte spaarkasfeest.

Recreatie in Maas en Waal

In de omgeving van Winssen zijn prachtige fiets- en wandelroutes die u langs de mooiste plekken van Maas en Waal leiden. Niets lekkerder dan na zo’n dag wandelen of fietsen uit te blazen in het huiselijke café van De Gouden Leeuw. En bij mooi weer neemt u plaats op het gezellige terras. Eventueel met een kop koffie of thee. Wanneer u graag met een grotere groep op een ochtend wilt langskomen voor een koffie, pleeg dan van tevoren even een telefoontje, dat staat u nooit voor een gesloten deur. 

Wilt u graag een keer uw feest of evenement laten verzorgen door De Gouden Leeuw? Neem dan ook even een kijkje bij het cateringbedrijf en de diverse mogelijkheden, waaronder de mobiele frietkraam.